BESTUUR

Bestuur

Martin Schuurman (Voorzitter & Fondsstructuur)
Martin (1969) is oprichter/eigenaar van MKB Brandstof en LaatBloeien. Na zijn studie elektrotechniek en een commerciële loopbaan bij Unilever startte hij in 2000 als ondernemer. Het succes van MKB Brandstof is voor hem geen eindpunt maar een aanloop naar de grote droom waar hij zijn nek voor uitsteekt: een eerlijke en duurzame economie die weer om mensen draait.
Zijn doel is om Nederland te veranderen door de vastgelopen vrije markt weer los te trekken, als showcase voor de rest van de wereld. Martin is de eigenaar van MKB Brandstof, hij is de producent van Groeifactor, een wekelijkse podcast voor opgroeiende ondernemers. Zijn online inspiratieplatform LaatBloeien.nl neemt je in hoopvolle initiatieven die bijdragen aan een duurzame samenleving.
Martin is bestuurslid van de Entrepreneurs' Organization (EO) in Nederland en voorzitter van Accelerator, een groeiprogramma dat kansrijke ondernemers helpt om binnen drie jaar de omzetgrens van één miljoen euro te doorbreken. Als mede-oprichter is hij binnen de Change Club, naast zijn rol als voorzitter, verantwoordelijk voor het inrichten van de juridisch-financiële fondsstructuur.

Ad Honders (Membership & Penningmeester)
Ad (1971) heeft meer dan 15 jaar ervaring in commerciële– en managementfuncties in industriële en dienstverlenende ondernemingen. Naast zijn opleiding HTS Fijnmechanische techniek (Werktuigbouw) heeft hij een Executive MBA (Master in Business Administration) bij TSM Business School (Universiteit Twente) gevolgd. Ad biedt oplossingen voor vraagstukken op het gebied van strategie, marketing en commercie voor het midden en kleinbedrijf in de technische dienstverlening of productie sector. Naast zijn rol als penningmeester is Ad binnen de Change Club verantwoordelijk voor de Pitchers & Deelnemingen.

Niki van Wijk (Membership & Secretaris)
Niki (1971) werkte bijna 13 jaar in de luchtvaartsector, het grootste deel van de tijd als (online) marketing en e-commerce manager. In 2011 veranderde ze van carrière en werd ondernemer bij Netsociety. In 2012 fuseerde Netsociety met iProspect en werd onderdeel werd van de Dentsu Aegis media groep. In haar rol was Niki in de directie verantwoordelijk voor consulting, strategie, communicatie en PR.
Niki is een gepassioneerde (marketing) strateeg met een lange ervaring in (digitale) marketing. Ze helpt graag bij het opstellen van de toekomst voor organisaties, in het besef dat verandering, digitalisering, maar ook belangrijke zaken als duurzaamheid, van invloed zijn op de manier waarop we onszelf moeten organiseren. Naast haar werk in het commerciële domein, heeft zij haar focus gelegd op bedrijven die geloven dat ze kunnen bijdragen aan een betere wereld. Haar doel is om bedrijven bij een verandering of jonge bedrijven te ondersteunen in hun groei. Naast haar rol als secretaris is Niki binnen de Change Club verantwoordelijk voor de Communicatie & Events.

Organisatie

Désirée Devilee - dagelijks bestuur/contact
Meta Nugteren - financiën