interesse?

Heb je interesse om toe te treden als Member van de Change Club en herken je jezelf in onderstaande criteria? Toetreding is alleen mogelijk op voordracht van een bestaande Member. Je Membership duurt minimaal drie jaar.

  1. Je wilt ondernemen met hart en ziel en gelooft dat juist ondernemers de wereld kunnen veranderen. Je bent geïnspireerd door de visie van de Change Club en draagt graag bij aan de collectieve mobilisatie van energie langs de lijnen van People, Planet, Profit en Party (de wereld mooier maken mag ook leuk zijn). Vanuit jouw persoonlijke visie ben je gedreven om bij te dragen aan de maatschappelijke, economische en ecologische uitdagingen van onze wereld. Je hebt ideeën over maatschappelijk relevant ondernemen en brengt deze graag in.
  2. Je bent betrokken en proactief. Je bent een verbinder en vindt het leuk om je netwerk, kennis, ervaring en ideeën te delen met andere Members. Je hebt duidelijk voor ogen wat jouw persoonlijke bijdrage kan zijn binnen de Change Club, waar we door samen te ondernemen een mooiere wereld dichterbij willen brengen. Je staat vierkant achter ons doel om vooral onze impact te maximaliseren, langs gezonde verdienmodellen die niet ten koste gaan van die impact.
  3. Je kunt Member worden vanuit je bedrijf of vanuit privé, dat maakt niet uit. Je bent actief als ondernemer (ondernemen is je hoofdactiviteit), je onderneming is/wordt een bedrijf dat ‘groter is dan jijzelf’ – of je wilt met onze inbreng zo’n bedrijf gaan bouwen – en je bezit minimaal 5% van die onderneming. Je wilt zolang je Member bent elk kwartaal ten minste vier uren besteden aan je ondernemerschap binnen de Change Club. Dit doe je door het bezoeken van events en het actief delen van jouw kennis, netwerk, ervaring en ideeën met andere Members, bijvoorbeeld in de LinkedIn-groep van de Change Club.
  4. Je stelt je persoonlijke e-mailadres en mobiele telefoonnummer ter beschikking aan alle ondernemers van de bedrijven waarin de Change Club een belang heeft. In je LinkedIn-profiel vermeld je onder Ervaring als Functie: Member van de Change Club. Ook zorg je dat in je LinkedIn-profiel de rubriek ‘Vaardigheden en onderschrijvingen’ is ingevuld, zodat andere Members kunnen inschatten waarvoor ze jou kunnen inschakelen. En je zorgt dat je met alle Members bent gelinkd.

Wil jouw bedrijf één van onze deelnemingen worden?

De Change Club steekt alleen tijd en geld in initiatieven van Members. Daarom moet je als je nog geen Member bent en ondersteuning (in tijd en geld) van onze coöperatie zoekt, onze Membershipcriteria voluit onderschrijven. Je moet de Change Club als (minderheids-)aandeelhouder kunnen toelaten, en gefascineerd zijn door het idee van samen ondernemen binnen de Change Club.

Herken jij je in bovenstaande criteria? Meld je dan aan via ons contact@changeclub.nl.